foto

Kirsten Block

  • nar. 1960
    Karl-Marx-Stadt (dnes Chemnitz), Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
Einfach Rosa - Verliebt, Verlobt, Verboten (TV film)
Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Chůvák
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
Under the Radar (TV film)
2014 Fénix
Miss Sixty
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Wilsberg - Mundtot (TV film)
2013 Tatort - Kalter Engel (TV film)
Zlodějka knih
2012 Barbara
Deckname Luna (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Mittlere Reife (TV film)
Wunschkind (TV film)
2011 Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Ein Mörderisches Geschäft
Hlasy z minulosti (TV film)
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Die Auflehnung (TV film)
In der Welt habt ihr Angst
Vražda Katjy Weissové (TV film)
Vždy připraven!
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
Lila, Lila
Stralsund - Mörderische Verfolgung (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Liebe im Halteverbot (TV film)
Mein Mann, der Trinker (TV film)
Předčítač
Selbstgespräche
Willkommen zuhause (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Unter anderen Umständen - Bis dass der Tod euch scheidet (TV film)
Volně podle plánu
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Schuld und Rache (TV film)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV film)
Wie Licht schmeckt
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Jeden den v Evropě
Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
Tlusťoch (TV seriál)
2004 Experiment Bootcamp (TV film)
Folge der Feder!
Christina ohne Kaufmann
Liebe auf Bewährung (TV film)
Nachbarinnen
Starkes Team - Der Verdacht, Ein (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Tal der Ahnungslosen
2002 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Späte Rache (TV film)
Mörderherz (TV film)
Pigs Will Fly
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 Verkehrsinsel
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1999 Doppeltes Dreieck (TV film)
Helden wie wir
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Move on up (TV film)
1996 Bernhardiner namens Möpschen, Ein
Kindermord, Der (TV film)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Mord danach, Ein (TV film)
Stunde der Füchse (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
1988 Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
1982 Berlin, hier bin ich (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace