foto

Gabriela Filippi

  • nar. 1971
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2012 Ententýky (TV seriál)
2011 Žena, růže, píseň, kost... (studentský film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Skrývačky (TV film)
2005 Doblba!
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Past (TV film)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
Jak se Matěj učil čarodějem (TV film)
1996 Koncert
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Malostranské humoresky
1994 Inkarnace (TV film)
1993 Anička s lískovými oříšky (TV film)
Pomalé šípy (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Klíče na neděli (TV film)
O myrtové panně (TV film)
Trhala fialky dynamitem
1991 Pohádka o touze (TV film)
Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1990 Drobné něžnosti (TV film)
1989 Poklad rytíře Miloty
Pozvánka na výlet aneb Napoleon

Dokumentární

2015 Vánoční koncert z Valdštejnského paláce (koncert)
2014 Vánoční koncert z Valdštejnského paláce (koncert)
2013 Vánoční koncert z Valdštejnského paláce (koncert)
2008 Die Deutschen (TV seriál)
1998 Kázání rybám (TV seriál)
1994 Mýtická trilogie (TV film)

TV pořady

2010 Prostřeno! (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace