foto

Agnieszka Sitek

  • nar. 8.7.1973 (43 let)
    Łódź, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Polská herečka působící především v divadle v roce 1996 úspěšně absolvovala studium na Akademii Teatralnej ve Varšavě. Hostovala v divadle v Bydgoszczy a v divadle Komedia ve Varšavě. Jejím největším úspěchem byla role v filmu JE TŘEBA ZABÍT SEKALA za kterou obdržela cenu za nejlepší vedlejší roli a za nejlepší ženskou roli. Momentálně působí hlavně v divadle Ochota ve Varšavě. Je spoluzakladatelkou uskupení Teatr fm.

Martin "Caelos" Skuřok

Herecká filmografie

2002 Chopin: Touha po lásce
Zaklínač (TV seriál)
2001 Zaklínač
1999 Wrota Europy
1998 Je třeba zabít Sekala
Złotopolscy (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace