foto

Diego Cataño

  • nar. 5.7.1990 (26 let)
    Cuernavaca, Morelos, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sin Muertos No Hay Carnaval
2015 Desierto
2012 Divoši
I Hate Love
2011 Extranjeros, Los
2008 Jezero Tahoe
Vnitřní poušť
2007 Rok nehtu
Život za zdí
2006 Ver llover
2004 Kachní sezóna
2003 Zurdo

TV seriály

2016 Narcos (TV seriál)
Neuestra Finca (S02E09)
Our Man in Madrid (S02E03)
Cambalache (S02E02)
další epizody (4)
2015 Narcos (TV seriál)
La Gran Mentira (S01E08)
Explosivos (S01E06)
There Will Be a Future (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2008 MO Lake Tahoe
2006 Zona, La
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace