foto

Anderson Cooper

  • nar. 3.6.1967 (49 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
2015 Chappie
33 životů
2014 State of Bacon
2010 Pregnancy Pact (TV film)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1969 To Tell the Truth (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt & Anderson Cooper
2010 If God Is Willing and da Creek Don't Rise (TV seriál)
2008 Planet in Peril: Battle Lines (TV film)
2007 Planet in Peril (TV film)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Jay Leno Show, The (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Iron Chef America: The Series (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 Soup, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Mole, The (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace