foto

Geoffrey Palmer

  • nar. 4.6.1927 (88 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Last Sparks of Sundown, The
Paddington
2012 Bert & Dickie
Konec přehlídky (TV seriál)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
2011 North by Northamptonshire (TV seriál)
W.E.
Ztracené Vánoce
2009 Hercule Poirot: Hodiny (TV film)
Růžový panter 2
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2005 Man-Eating Leopard of Rudraprayag, The (TV film)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2003 Looking for Victoria (TV film)
Mladí návštěvníci (TV film)
Petr Pan
2002 Dickens (TV seriál)
Dickens (TV film)
Stig of the Dump (TV film)
2001 Middle Classes: Their Rise and Sprawl (TV seriál)
Savages, The (TV seriál)
2000 Butterflies Reunion Special (TV film)
Krysa
1999 Anna a král
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
Reckless: The Movie (TV film)
Stiff Upper Lips
1997 Paní Brownová
Zítřek nikdy neumírá
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Full Throttle (TV film)
Look at the State We're In! (TV seriál)
Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
1994 Šílenství krále Jiřího
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Question of Attribution, A (TV film)
1991 Smack and Thistle (TV film)
1989 Černá zmije IV (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
Jestřábi
Ryba jménem Wanda
1986 Hot Metal (TV seriál)
Insurance Man, The (TV film)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Profesore, jdete pozdě!
Season's Greetings (TV film)
1985 Absurd Person Singular (TV film)
Zet a dvě nuly
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
1983 Honorární konzul
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Waters of the Moon (TV film)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Last Song, The (TV seriál)
Sen noci svatojánské (TV film)
1978 Butterflies (TV seriál)
1976 Battle of Billy's Pond, The
Bill Brand (TV seriál)
Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Story to Frighten the Children, A (TV film)
1975 Going, Going, Gone... Free? (TV film)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Only Make Believe (TV film)
Šťastný to muž
1971 Uninvited, The (TV film)
1970 Engagement, The
Macbeth (TV film)
1969 1 + 1 = 1.5 (TV film)
1968 Best of Enemies (TV seriál)
Chequers Manoeuvre, The (TV film)
1967 City 68' (TV seriál)
1966 Beckoning Shadow, The (TV film)
Cathy Come Home (TV film)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
No Place Like Earth (TV film)
1962 Prize of Arms, A
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Army Game, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2003 Grumpy Old Men (TV seriál)
1997 Tales from the River Bank (TV seriál)
1985 Inside Rooms: 26 Bathrooms, London & Oxfordshire, 1985

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2002 Judi Dench: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace