foto

Violetta Kaminska

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Zóna nahoty
2012 Dozvuky
2008 Jahodové víno
2007 Benek
2001 Bellissima (TV film)

Dokumentární

2015 Karski & the Lords of Humanity
2008 Válečné hry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace