foto

Agnieszka Michalska

  • nar. 7.12.1971 (45 let)
    Lodž, Lodzkie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední rodina
2015 Excentrici
Chemo
2013 Podejrzani zakochani
2010 Mala matura 1947
2004 Tulipany
1997 Marion du Faouët (TV film)
1996 Pestka
Szabla od komendanta
1995 Ten, co hraje z talíře
1994 Polska śmierć

TV seriály

2014 Zločin (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace