foto

Peter Breitmayer

  • nar. 29.5.1965 (51 let)
    Arcadia, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 McDick
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
Nobody Walks in L.A.
2015 Smosh: The Movie
2013 Coffee, Kill Boss
2011 Šéfové na zabití
2009 G. I. Joe
Seriózní muž
2008 Výměna
2007 Okamžik zlomu
2005 Finty Dicka a Jane
2001 Suckers
1996 Rolničky, kam se podíváš
1991 Tak už dost, Frede!
1990 Návrat neznámého (TV film)
1989 Chyť si mě!

TV seriály

2014 Fargo (TV seriál)
Buridan's Ass (S01E06)
Eating the Blame (S01E04)
A Muddy Road (S01E03)
další epizody (4)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
Průměrňákovi (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace