foto

Ladislav Cigánek

  • nar. 17.1.1963 (53 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2009 3 sezóny v pekle
2004 Slainesville Boys, The
2003 Past (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
Čest rodu (S02E05)
Klaudynka (S02E01)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Svatba (S01E09)
Ferda Mravenec (S01E08)
Grunt (S01E07)
další epizody
1995 Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Konec velkých prázdnin (TV seriál)
1993 Sny noci svatojánské (divadelní záznam)
1991 Někdo zvoní (TV film)

Dokumentární

2011 Krajinou příběhů českých hradů známých i neznámých (TV seriál)
2005 Phoenix Diaries

TV pořady

1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace