foto

Kamran Pasha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2012 Tron: Povstání (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace