foto

Jaime Pressly

  • nar. 30.7.1977 (38 let)
    Kinston, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pri pohľade na mladú herečku Jaime Pressly zaujme každého v prvom rade jej postava, ktorá je výsledkom jedenásťročného štúdia gymnastiky a tanca. Vyštudovala strednú školu v Kalifornii, kam sa presťahovala spolu so svojou matkou, sestrou a bratom v čase rozvodového konania jej rodičov. V 15 rokoch sa osamostatnila a pustila sa do života na vlastnú zodpovednosť.

Pressly odštartovala svoju filmovú kariéru ako dablérka Drew Barrymore vo filme Poison Ivy. Do povedomia divákov sa zapísala ako nadaná tanečníčka Audrey v seriáli Jack & Jill, kde si zahrala po boku Amandy Peet a Simona Rexa, ktorý sa stal na určité obdobie jej partnerom i v súkromnom živote. Pressly chcela vyťažiť maximum zo svojej dokonalej postavy na zviditelnenie jej osoby, a preto prijala dvakrát ponuky od pánskeho časopisu Playboy. Zaregistrovať sme ju mohli tiež v hudobnom klipe skupiny Aerosmith Girls of Summer a Tained Love od Marilyna Mansona.

V súčasnosti je Pressly hviezdou úspešného seriálu stanice NBC My Name Is Earl, za ktorý bola v júny 2006 nominovaná na cenu Emmy.

Monika "Monky" Krajcovicova

Herecká filmografie

2015 Lost in Austin
2014 Abby in the Summer
Jennifer Falls (TV seriál)
Panenka z pekla (TV film)
Pár nenormálních aktivit 2
2013 Máma (TV seriál)
2012 Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
6 Month Rule
2010 Kouřová clona (TV film)
Kráska mezi muži (TV film)
Nouzové přistání (TV seriál)
Venus & Vegas
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Kámoš k pohledání
Rex (TV film)
2008 Horton
2006 DOA: Na život a na smrt
Vegas Baby
2005 Cruel World
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Modelky na zabití
2004 Evel Knievel (TV film)
Karate Dog (TV film)
Torque: Ohnivá kola
2003 Alligator Point (TV film)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Footprints
Johnny Chronicles, The (TV film)
Ostrov zapomnění
2001 Bulšit
Profesionál
Supersvůdníci
Špinavej Joe
2000 Best Actress (TV film)
Poor White Trash
100 sladkých holek
1999 Inferno
Jack & Jill (TV seriál)
Trash
1998 Čarodějky (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
Pán ringu
Poslední mejdan
Push (TV seriál)
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
Journey: Absolution, The
Proti mužům zákona
Žoldák (TV film)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Blue Collar Comedy: Ten Years of Funny (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Fashion Police (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Comedy Central Canned Ham: Joe Dirt (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace