foto

Jan Pachl

  • nar. 12.9.1977 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Pachl, režisér a scenárista, studoval Odbornou školu filmovou v Písku a poté filmovou režii na pražské FAMU. Má na svém kontě několik celovečerních filmů, cestopisných dokumentů (např. Na cestě kolem Cabo Verde), seriálů (Trapasy, Horký prachy) a řadu známých reklamních spotů.

Fresh Film Fest

Režijní filmografie

2016 Rapl (TV seriál)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2007 Runway (studentský film)
Trapasy (TV seriál)
2003 Hostel (studentský film)
2002 Tady se dějou věci (studentský film)
2001 Empirie (studentský film)
Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Pitstop (studentský film)
1999 Ultimátum (studentský film)

Scenáristická filmografie

2016 Rapl (TV seriál)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2007 Runway (studentský film)
2001 Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Pitstop (studentský film)
1999 Ultimátum (studentský film)

Herecká filmografie

2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu GANGSTER KA (TV film)

TV pořady

2011 Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace