foto

Jiří Vanýsek

  • nar. 3.2.1944 (72 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2003 Janek nad Janky (TV film)
Komediograf (TV seriál)
Taťka (TV film)
1999 Chatař (TV film)
Tohle jsem já... (TV seriál)
Žena sluncem oděná (TV film)
1998 Andělé (TV film)
Cestování s dětmi (TV seriál)
Systém Jarda Král (TV film)
1995 Po letech (TV film)
1993 Veliká stavba (TV film)
Zobani (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
Případy pana Janíka (TV film)
1989 Podivné premiéry (TV film)
1988 Experiment profesora Rousse (TV film)
Chirurgie (TV film)
Jednou za život (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Ňouma (TV film)
Svobodárna (TV film)
Za svědka půjde počítač (TV film)
1984 Brigáda (TV film)
Divočák (TV film)
Džínsy (TV film)
Kufr (TV film)
Narozeniny (TV film)
Teta (TV film)
Víc než případ (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Klíče (TV film)
Léto bez dovolené (TV film)
Slivovice (TV film)
1982 Angličanka (TV film)
Dopis (TV film)
Chemik (TV film)
Kaskadér (TV film)
Kouzelnice (TV film)
Lucka (TV film)
Náledí (TV film)
Taktika (TV film)
Vokno (TV film)
Zloděj (TV film)
1981 Elektřina (TV film)
Obraz (TV film)
Sporák (TV film)
1980 Detektiv (TV film)
Facka (TV film)
Kaktus (TV film)
Lázně (TV film)
Paruka (TV film)
Rváč (TV film)
Tetinka (TV film)
1979 Brok (TV film)
Filip (TV film)
Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
Rozhodčí (TV film)
1978 Aktovka (TV film)
Co se v mládí naučíš (TV film)
Tréma (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1975 Potulné pohádkové divadlo (TV film)
Přebytečná pravda (TV film)
Tango (TV film)
1974 Potulné pohádkové divadlo (TV film)
1972 Co je to ta koule žlutá (TV film)
Chvíle (TV film)
Venca (TV film)
1971 Poloviční kouzelníci (TV film)
1970 Lancelot a Alexandrína (TV film)
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

Dokumentární

2005 Hledání pevného bodu (TV film)
Neviditelná pouta (TV film)
2004 Manželky s vůní dálek (TV film)
Ženy to mají těžší (TV film)
2002 Marta padesátiletá (TV film)
2001 Anekdota - lidová tvořivost doby (TV film)
Dětský a studentský folklór 1 - 3 (TV film)
Folklór a pop (TV film)
Lidoví vypravěči (TV film)
Nápisy 1989 (TV film)
1999 Géniové, blázni, pábitelé: Svět Olka Vašici (TV film)
Osudy piva (TV film)
1997 Smrt v posledním okamžiku (TV film)
1996 Blokáda (TV film)
Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
1995 Potopa (TV film)
Růžemi navštívený (TV film)
1993 Pod lisem lásky
1991 Báseň v cizím bytě (TV film)
Hlava nebo orel (TV film)
Jazz klub (koncert)
1990 Dvě setkání s Věrou Kunderovou (TV film)
Škvorečtí v Brně (TV film)
1989 Recitál Wabi Daňka (koncert)
Sólo pro jeden dech (TV film)
1988 Pozvání na výlet aneb Zachariáš a Vilém (TV film)
1970 Na Rusavě (TV film)
Ovčáci (TV film)
1969 Chodníčky větrných Krajánků (TV film)
Univerzita padesátiletá (TV film)

TV pořady

2008 Čtenářský deník (TV pořad)
2006 Cesty (TV pořad)
2003 Rodinné křižovatky (TV pořad)
2001 Herecký poločas Miroslava Donutila aneb Ještě pořád se něco děje... (TV pořad)
2000 Šelepka hraje a zpívá (TV pořad)
1999 Koncert titánů swingu (TV pořad)
1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1997 Cimrmani (TV pořad)
1991 Čtení na dobrou noc (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)
1972 Veselá je dědina (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1987 Svobodárna (TV film)
1983 Slivovice (TV film)
1982 Angličanka (TV film)
Chemik (TV film)
Zloděj (TV film)
1980 Tetinka (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)
1975 Přebytečná pravda (TV film)
1972 Venca (TV film)

Dokumentární

2001 Anekdota - lidová tvořivost doby (TV film)

TV pořady

1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Herecká filmografie

2003 Taťka (TV film)
2001 Podzimní návrat
1984 Vrah (TV film)
1964 Zpívali jsme Arizonu

Dokumentární

2008 U sta Bromů (TV film)

TV pořady

1997 Kombajn - Šalina (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

1998 Nádherná léta na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace