foto

Ivo Macharáček

  • nar. 12.5.1976 (40 let)
    Rýmařov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2014 Intimity
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
2011 Tajemství staré bambitky (TV film)
2005 Panic je nanic
Podvraťáci (TV film)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2002 Trosečníci (TV film)

Dokumentární

2014 Fenomén Českého designu
2011 Na hranicích impéria (TV film)
2006 Náš venkov: Srnčí hody (TV film)
2005 Náš venkov: Zapomenutý revír (TV film)
2004 Můj stan, můj hrad (TV film)
2003 Těšínsko - divné století (TV film)
2001 Petr Bezruč (bez záruky) (TV film)
Zánik městečka Branná? (TV film)
2000 Babička z hor (TV film)
Samotáři z Černé Vroble
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)
2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)
2003 Pomeranč (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

Producentská filmografie

2014 Intimity
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace