foto

Anna Polívková

  • nar. 24.3.1979 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Divadelní, filmová a televizní herečka, pochází z Prahy, absolventka konzervatoře, oboru nonverbální divadlo na HAMU a Mezinárodní školy pohybového divadla Jacquese Lecoqa v Paříži. V současné době hostuje ve Studiu DVA, La Fabrice, brněnském Divadle Bolka Polívky a na dalších divadelních scénách.

Na filmovém plátně se v epizodní roli dívky v tanečních objevila v oceňovaném Návratu idiota (1999), první větší roli dostala ve filmu Restart (2005), o rok později zazářila coby Jolana ve filmovém hitu Účastníci zájezdu.

(Bioscop)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Policejní historky
Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2015 Až po uši v mechu - vyp.
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Probudím se včera
2011 Modrý tygr
2009 Stínu neutečeš
Šejk (TV film)
Ženy mého muže
2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Hezké chvilky bez záruky
Účastníci zájezdu
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
Na prahu (studentský film)
Restart
2004 Bolero
1999 Návrat idiota

TV seriály

2016 Živě z mechu (TV seriál) - vyp.
Zavři houbu, je tu víla! (E06) - vyp.
Nasyslené Vánoce (E05) - vyp.
Krtek a pracny (E04) - vyp.
další epizody (6)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nenávist (S01E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Májová romance doktora Mráze (S01E02)
2012 Helena (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
Zahradník má potíže (S03E57)
Přijeď rychle (S03E56)
další epizody (11)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hvězdičko! (S03E35)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Druhý pokus (S03E33)
další epizody (26)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)

Dokumentární

2015 Miriam Bayle - Fenomén scat (koncert)
Sám v muzeu (TV seriál)
Tajemství Bolka Polívky (TV film)
2014 Jak se točil seriál Až po uši (TV film)
Neobyčejné životy: Bolek Polívka (TV film)
Plzeň sobě (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

TV pořady

2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)
2014 Český lev 2013 (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
Zlínský festivalový galavečer 2014 (TV pořad)
2012 Světlo pro Světlušku 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Český lev 2009 (TV pořad)
Pozdní sběr (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2004 Khoiba - Pathetic (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2009 Český lev 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(86)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace