foto

Felino Dolloso

  • nar. 1980
    Manila, Filipíny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Adventures of a Happy Homeless Man
2015 House of Hancock (TV film)
2014 Safe Man (TV film)
Suppose the Night Tasted Like Sugar
2013 Seeing the Elephant
2012 Immigrants & Cigarettes
Its About Survival
2010 Mother Fish
Tallulah Falls Apart
The Devil's 6 Commandments
2009 Balibo
Callabona Red
Missing Water
Two Billion Desirables
Unexpected
2008 Under the Same Sky
2006 Candy
Krutá odveta (TV film)
Ra Choi
2002 The Hostages
1998 Let's Shoot Max Instead
1994 Signal One
1993 Singapore Sling (TV film)
1992 Poslední dny v Chez Nous
Želví pláž

TV seriály

2016 Hyde & Seek (TV seriál)
2015 Maximum Choppage (TV seriál)
2013 Better Man (TV seriál)
Post Life (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1989 Australia's Most Wanted (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

1961 Four Corners (TV seriál)

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)
2003 Parodie komedie (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace