foto

Jay Patterson

  • nar. 22.8.1954 (62 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Já, kocour
Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer
2015 Méďa 2
2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Isn't It Delicious
2010 Nice Guy Johnny
Píseň mého srdce
2008 Bláznivá holka
Soldier's Heart
2007 Holky fotbal nehrajou
Holky na hlídání
Purpurové květy
2006 Brother's Shadow
Death of a President
Send in the Clown
Všichni královi muži
2005 Exonerated, The (TV film)
Love, Ludlow
2001 Gentleman's Game, A
1998 Brloh v Beverly Hills
Město andělů
Povodeň
Žaloba
1997 Panna nebo orel
1995 Neporazitelný II
1994 Nejsem blázen
1993 Havárie letu 7 (TV film)
Romeo krvácí
1992 Double Jeopardy (TV film)
1991 McBain
1990 Želví nindžové
1989 Margaret Bourke-White (TV film)
Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
1988 Hlásím svoji smrt
1987 Chytrák
Nadine
1985 Alamo Bay
Seminaristé
1984 Místa v srdci

TV seriály

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Whistle Blower (S02E10)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace