foto

Stephen Greif

  • nar. 26.8.1944 (71 let)
    Sawbridgeworth, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ve jménu Krista
2015 Bill
Dáma ve zlatém
D is for Detroit
2009 Boogie Woogie
2007 Adolf Eichmann
Doctor Who: The Infinite Quest (TV film)
Obchod století
Střílej bez varování
2006 Rok '66
2005 Casanova
Vztekle tvá
2004 Padělatelé
Pravidla boje
2002 Shackleton (TV film)
1998 Killer Net (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
Stick with Me, Kid (TV seriál)
1994 Comics (TV film)
Rudý orel (TV film)
1993 Půlnoční film (TV film)
1992 Leon the Pig Farmer
1991 Trenér (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
Tváří v tvář (TV film)
1989 Chelworth (TV seriál)
Laura and Disorder (TV seriál)
Young, Gifted and Broke (TV seriál)
1988 Love with the Perfect Stranger (TV film)
1987 Pretorius
1986 Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Ellis Island (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
Vzdálený výkřik (TV film)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1982 Bright Eyes (TV film)
1980 Cry Wolf
1979 Kids (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
Zlaté stoky
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Duel
Orac
Rachel in Danger (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Spaghetti Two Step (TV film)
Treasure Island (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Nightmare for a Nightingale (TV film)
Rocky Marciano Is Dead (TV film)
1975 Moss (TV film)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
Kiss Me and Die (TV film)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Soft Beds, Hard Battles
1973 Merchant of Venice, The (TV film)
Prosím žádný sex - jsme Britové
1971 Eyeless in Gaza
Mikuláš a Alexandra
1970 Edward II (TV film)
Tragedy of King Richard II, The (TV film)

Dokumentární

2007 Working with Pinter (TV film)
2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)
2002 Blitzkrieg (TV seriál)
1992 Tolkien Remembered (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace