foto

Rashida Jones

  • nar. 25.2.1976 (40 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rychle se uvedla jako jedna z nejnadějnějších mladých hvězd Hollywoodu. Během studií na Harvardu hrála v několika divadelních hrách. Hrála v úspěšné komedii, oceněné cenou Emmy The Office, nebo v krátké komedii Unhitched. Nedávno dokončila práci na nezávislém snímku Life in Flight. S Holly Hunter a Brittany Murphy si zahrála v komedii Malá, černá skříňka. Dále jsme ji mohli vidět ve filmech Now You Know, Meeting Mr. Johnson, East of A a Myth of America.” Rashida Jones hrála v televizních seriálech Bostonská střední a Hledání. Její další televizní kredity jsou Machři a šprti, Kdyby zdi mohly mluvit 2, Chappelle’s Show, Second Opinion a NY-LON. V současné době žije v Los Angeles.

Zdroj: Bonton

Herecká filmografie

2017 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
2016 Matters of the Heart
2015 Angie Tribeca (TV seriál)
A Very Murray Christmas
V hlavě
2014 Zuřivá salsa
2013 Awesomes, The (TV seriál)
Decoding Annie Parker
Kroll Show (TV seriál)
2012 Celeste a Jesse navždy
Secret Policeman's Ball, The (divadelní záznam)
2011 Beznadějný trouba
Billy v ulicích (TV seriál)
Fight For Your Right Revisited
Mupeti
Nadějný rok
Terapie online (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2010 Monogamy
Poldové
The Social Network
2009 Cleveland show (TV seriál)
Kámoš k pohledání
Něco na těch mužích je
Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Prop 8: The Musical
Unhitched (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2004 Malá černá skříňka
NY-LON (TV seriál)
Osobní prohlídka (TV film)
2003 Death of a Dynasty
2002 Hollywood, Hollywood
Now You Know
2001 Roadside Assistance
2000 Bostonská střední (TV seriál)
East of A
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1998 Myth America
1997 Poslední don (TV seriál)

Dokumentární

2011 Finding Joe
2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)

TV pořady

2015 The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
2012 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2013 Sara Bareilles - Brave (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace