foto

Ilmur Kristjánsdóttir

  • nar. 19.3.1978 (39 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fúsi
Klukkur um jól (TV film)
2013 Strašidla a duchové
2011 Algjör Sveppi og töfraskápurinn
2009 Algjör Sveppi og leitin að Villa
Reyndu aftur
2008 Svatba za bílé noci
Vyšší vliv
2007 Skaup (TV film)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2004 Dís

TV seriály

2016 Trapped (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (9)
2015 Trapped (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Ástríður (TV seriál)
2005 Stelpurnar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Ástríður (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace