foto

Veronika Lazorčáková

  • nar. 14.8.1988 (28 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Vězení (studentský film)
2012 Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2011 Tak dobrou (studentský film)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)
2014 Rozsudek (TV seriál)
ON a jeho ženy (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace