foto

Roman Petrenko

  • nar. 2.1.1965 (51 let)
    Nitra, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
1995 Hazard
1993 Póza (TV film)
Spomienky na lúčenie (TV film)
1992 Vymyslení ľudia (TV film)

Dokumentární

2014 Vojtěch Dyk, Kurt Elling a B-Side Band (koncert)
2012 Tajemství Karla Gotta (TV film)
1997 Folklór je môj podnet (TV film)

TV pořady

2015 Česká MISS 2015 (TV pořad)
Dobrovolní hasiči roku 2015 (TV pořad)
Kousek nebe (TV pořad)
Skrytý potenciál (TV pořad)
Sportovec roku 2015 (TV pořad)
Zlatá hokejka 2015 (TV pořad)
2014 Ceny Czech Grand Design 2013 (TV pořad)
Český lev 2013 (TV pořad)
Hokejista Tipsport extraligy sezony 2013/14 (TV pořad)
Nejchytřejší Čech (TV pořad)
Po našem... tentokrát z Mikulova (TV pořad)
Sportovec roku 2014 (TV pořad)
Zlatá hokejka 2014 (TV pořad)
2013 Sportovec roku 2013 (TV pořad)
Zlatá hokejka 2013 (TV pořad)
2012 Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo (TV pořad)
Sportovec roku 2012 (TV pořad)
2011 Česká hvězda 2011 (TV pořad)
Sportovec roku 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)
Zlatá hokejka 2011 (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Sportovec roku 2010 (TV pořad)
Taneční skupina roku 2009 (TV pořad)
2009 Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
KnorTime (TV pořad)
Politická střelnice (TV pořad)
2008 Putování za písničkou (TV pořad)
2007 Souboj hitů (TV pořad)
U muziky na silvestra (TV pořad)
Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
Udělám cokoliv (TV pořad)
2004 Všichni tančí Novambu (TV pořad)
2003 Mléčná dráha (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
1998 Prásk (TV pořad)
1997 Peříčko (TV pořad)
1994 Dobré bydlo (TV pořad)
Eso (TV pořad)
Na vlastní oči (TV pořad)
Občanské judo (TV pořad)

Herecká filmografie

1989 Guláš (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace