foto

Julie Martin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Baseball Wives (TV film)
1996 Prokurátorky (TV film)

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Home Fires (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Chobotnička

TV seriály

1959 Garry Halliday (TV seriál)

Dokumentární

1998 Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace