foto

Katarína Kolajová

  • nar. 17.11.1967 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2014 Láska na vlásku
Nemôžeš, či nechceš (studentský film)
2012 Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka (TV film)
7 dní hříchů
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
1993 Le frère trahi (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Od rána do úsvitu (TV film)
Princezna Fantaghiró 2 (TV film)
Veľkonočný sen
1991 Rošáda (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Rozprávka o tichej krajine (TV film)
1989 Divoká srdce
Inzerát na sny (TV film)
Jánošíkov dar (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
Živé svetlo (TV film)
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)

TV seriály

2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
1995 Erotikon (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace