foto

Rostislav Marek

  • nar. 17.6.1961 (54 let)
    Kroměříž, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Domácí péče
2013 Na svazu (studentský film)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
2008 Král Lear (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2004 Lovec a datel (TV film)
2001 František (studentský film)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1995 Artuš, Merlin a Prchlíci
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
Potkal jsem ho v ZOO
1982 Lenka (TV film)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace