foto

Jan Cina

  • nar. 1988
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Pérák (amatérský film) (2013)

    - Do role mladíka, který nosí panu Dvořákovi obědy, byl původně obsazen Jan Komínek. Na poslední chvíli se nemohl natáčení zúčastnit, a tak byl takřka den před natáčením přeobsazený za Filipa Cíla. Dalšími kandidáty byl například Ladislav Ondřej, Aleš Kubát, Jan Cina nebo David Vobořil. (Savel)

Herecká filmografie

2016 Dům hrůzy (TV film)
Pustina (TV seriál)
Slíbená princezna (TV film)
Svět pod Hlavou (TV seriál)
2015 Až po uši v mechu - vyp.
2014 Až zapadne slunce (studentský film)
Místa
2013 Terapie II. (TV seriál)
2012 Vánoční hvězda (TV film)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
Kouzla králů (TV film)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 Byla láska... (TV film)
Černý slzy (TV film)
Smradi
Únos domů

TV pořady

2011 Planeta Yó (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace