foto

Paul Blackwell

  • nar. 29.1.1954 (63 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Charlieho země
The Boy Castaways
2012 Sto krvavých akrů
2011 Red Dog
2007 Dr. Plonk
Prosincoví kluci
2006 Candy
Like Minds
2003 Honourable Wally Norman, The
2000 Horká krev
1998 Ďáblova duše
Tre per sempre
1996 Tichý pokoj
1995 Dad and Dave: On Our Selection
1987 Future Past (TV film)
1986 I Own the Racecourse (TV film)

TV seriály

2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1985 Colour in the Creek (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace