foto

John DeMita

  • nar. 6.1.1959 (58 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kingsglaive: Final Fantasy XV
2015 Up in Smoke (TV film)
2014 Dwegons
2012 Past na žraloka 2
2011 Happy Feet 2
ハンター×ハンター (TV seriál)
2009 12 kol
2007 Dirt (TV seriál)
Halloween
Iron Man
2005 Galaktická brána
Medium (TV seriál)
2003 Animatrix
Animatrix: Dětský příběh
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Lilo & Stitch
Probuzení v Renu
2001 Final Fantasy: Esence života
Megiddo: The Omega Code 2
2000 Gen¹³
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Kdo seje vítr (TV film)
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1997 Conan (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1996 Josh Kirby: Bojovník s časem: Poslední bitva o vesmír - a.z.
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Josh Kirby: Bojovník s časem: Člověk jako domácí mazlíček
Josh Kirby: Bojovník s časem: Planeta s dinosaury
Ned a Stacey (TV seriál)
Skřet v Las Vegas
The Client (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Without Warning (TV film)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Past v čase (S06E25)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Opposite Sex and How to Live with Them, The
The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Univerzální voják
1991 Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Ocel a krajky
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Kouzelnice
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Linie obrany
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Brotherly Love (TV film)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Projekt A
1982 Remington Steele (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace