foto

Jan Teplý ml.

  • nar. 4.6.1976 (39 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval státní konzervatoř v Praze. Od roku 1998 je stálým členem Divadla Pod Palmovkou, předtím byl v angažmá v Klicperově divadle v Hradci Královém. Z jeho divadelní tvorby jmenujme např.: Caligula, Tartuffe, O myších a lidech, Bouře. Mohli jsme ho vidět v úspěšně inscenaci Hamlet (režie Lucie Bělohradská) na Letních shakespearovských slavnostech. Zahrál si ve známém seriálu Zdivočelá země. Z další filmografie: Ani málo ani moc (1999), Kožené slunce (2002), Vrah jsi ty!(2003), Tři dámy s pistolí (2004), Poslední kouzlo (2006), Hezké chvilky bez záruky (2006).

Herecká filmografie

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2015 Atentát (TV seriál)
2014 Andělé všedního dne
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
České století (TV seriál)
2009 Archiv (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Lovec vodního ticha (TV film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
Poslední kouzlo (TV film)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Poušť (studentský film)
Tři dámy s pistolí (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
Žabák (TV film)
1999 Ani málo, ani moc (TV film)
Hotel Herbich (TV seriál)
Návštěva staré dámy (TV film)
Specialita šéfkuchaře (TV film)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Zdivočelá země
Zdivočelá země (TV seriál)
1995 Kníže Václav (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace