foto

Jan Teplý ml.

  • nar. 4.6.1976 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval státní konzervatoř v Praze. Od roku 1998 je stálým členem Divadla Pod Palmovkou, předtím byl v angažmá v Klicperově divadle v Hradci Královém. Z jeho divadelní tvorby jmenujme např.: Caligula, Tartuffe, O myších a lidech, Bouře. Mohli jsme ho vidět v úspěšně inscenaci Hamlet (režie Lucie Bělohradská) na Letních shakespearovských slavnostech. Zahrál si ve známém seriálu Zdivočelá země. Z další filmografie: Ani málo ani moc (1999), Kožené slunce (2002), Vrah jsi ty!(2003), Tři dámy s pistolí (2004), Poslední kouzlo (2006), Hezké chvilky bez záruky (2006).

Herecká filmografie

Filmy

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
2014 Andělé všedního dne
2009 Archiv (TV film)
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
2006 Hezké chvilky bez záruky
Poslední kouzlo (TV film)
2004 Poušť (studentský film)
Tři dámy s pistolí (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
Žabák (TV film)
1999 Ani málo, ani moc (TV film)
Návštěva staré dámy (TV film)
Specialita šéfkuchaře (TV film)
1997 Zdivočelá země
1995 Kníže Václav (TV film)
1980 Starožitníkův krám (TV film)

TV seriály

2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (12)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Šancja (E14)
další epizody (4)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Fotbalista (E05)
Právo na prodej (E04)
další epizody (6)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Maděra na kolenou (S04E12)
Vraždy (S04E11)
další epizody (13)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Vánoce (S01E16)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace