foto

Linda Kallistová Jablonská

  • nar. 1.12.1979 (36 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v roce 1979 v Praze. Momentálně dokončuje pátý ročník FAMU, obor dokumentární tvorba. Studium na FAMU zakončí absolventským filmem Kupředu levá, kupředu pravá. Pracuje především pro společnost Febio s.r.o. jako režisérka pořadů Cestománie, Zpověď, Festivalové vteřiny Febiofestu a 12 odvážných.

Aerofilms

Režijní filmografie

2014 Hotel Praha

Dokumentární

2015 Rok jinak (TV seriál)
2014 Film o filmu Díra u Hanušovic (TV film)
Počátky
2013 Čtyři v tom (TV seriál)
2011 Máma a máma (TV film)
Ústav (TV film)
24 (TV film)
2010 Pozemšťané, koho budete volit? (TV film)
2009 Romper el circulo
2008 Horko v Česku (TV film)
Vítejte v KLDR!
2007 Na cestě po Galicii (TV film)
2006 Film o filmu Fimfárum 2 (TV film)
Kupředu levá, kupředu pravá
Ohlédnutí za Febiofestem (TV film)
Příběhy slavných: Neřízená střela Stella (TV film)
2005 Příběhy slavných: Hovorově Horňas (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2012 Národnost v pubertě (TV pořad)
Tajemství rodu (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 Film o filmu Díra u Hanušovic (TV film)
2011 Ústav (TV film)
2008 Vítejte v KLDR!
2005 Nová cestománie (TV seriál)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2010 Takový byl Febiofest 2010 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Čtyři v tom (TV seriál)
2006 Kupředu levá, kupředu pravá

Herecká filmografie

2002 Maigret a obchodník s vínem (TV film)
1992 Jezevec nosí pochybnosti (studentský film)
1990 Poslední motýl

TV pořady

2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace