foto

Jana Vaculíková

  • nar. 13.5.1972 (44 let)
    Bzenec na Jižní Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jana pochází z Bzence na Jižní Moravě. Studovala na gymnáziu, a už tam se ukázal jistý herecký a pěvecký talent. Proto později absolvovala akademii múzických umění. Jana byla rozhodnuta zajít ještě dál a vystudovala Pedagogickou fakultu na Masarykově univerzitě v Brně.

Několik let se angažovala v Městském divadle v Brně, kde občas hostuje i dnes. V Brně se také několik let venovala dabingu. Talent má i pro tanec- tančila v různých skupinách. Také zpívala a to především folk se skupinami jako jsou např.: Ořešák a nebo s country- rockovou skupinou jako je Klasic bourbon sextet. V letech 2001- 2002 měla angažmá v divadle Kalich, kde tenkrát natočila a ztvárnila téměř hlavní postavu ve slavném muzikálu Kvaska.

Dnes žije v Praze, hraje a zpívá. Moderuje, věnuje se filmu a reklamě a dodnes spolupracuje s Českou televizí. Zpívá s pop- rockovou skupinou MR. Waldez. Na Státní konzervatoři v Praze vyučuje na hudebně- divadelním oddělení obor "interpretace zpěvu".

LucieAngelika "Angie91" T.

Herecká filmografie

2014 Mazalové (TV seriál)
2011 Touha (divadelní záznam)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Kvaska
Tajemství (divadelní záznam)
2006 Experti
2005 Eden (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 Zvon Lukáš (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace