foto

Patrick Rizzotti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Big Bear
2016 The Neighbor
2015 Bloodsucking Bastards
2013 Hunted, The
2012 The Collection
2011 Balls to the Wall
2009 The Collector
2007 Pride

Hudební videoklipy

2010 Nico Vega's 'Gravity' (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace