foto

Franklin R. Levy

  • nar. 20.6.1948
  • zem. 17.3.1992 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1993 Neuvěřitelná cesta
1988 Krásná mimozemšťanka
1986 Picnic (TV film)
1985 Zvedený (TV film)
1984 Samson a Delilah (TV film)
1983 Legs (TV film)
Rváč (TV film)
1981 For Ladies Only (TV film)
1978 Return Engagement (TV film)
1977 Last Hurrah, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace