foto

Marian Urban

  • nar. 16.11.1951 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)
1998 Periská
1982 Gajdoš Antalík
1980 Sanitrárovci (TV film)

Herecká filmografie

2015 Meine fremde Frau (TV film)

Dokumentární

2009 Koliba
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace