foto

Joshua Michael Stern

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Producentská filmografie

2013 jOBS

Herecká filmografie

2008 Správná volba

TV pořady

2001 Movie Loft, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace