foto

Daniel Margolius

  • nar. 31.1.1978 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
2013 Kameňák 4
2011 Vůně kávy (TV film)
2009 Hodinu nevíš...
Les mrtvých (TV film)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Krev zmizelého
Rána z milosti (TV film)
Sametoví vrazi
Snowboarďáci (TV seriál)
2004 Kouzelný přítel (TV film)
Modrý kámen (TV film)
Post Coitum
Snowboarďáci
2003 Kobova garáž (TV film)
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Nevěsta s velkýma nohama (TV film)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
Za nepřátelskou linií
1999 Hanele
1996 Bumerang
1995 Aneta (TV seriál)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Poslední motýl

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace