foto

Jiří Helekal

  • nar. 13.2.1947 (69 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Ženy v pokušení
2007 Angelika (divadelní záznam)
2006 Rafťáci
2003 Malovaný děti (TV film)
1990 Pražákům, těm je hej
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1986 Plaváček (TV film)
1973 Otevřený kruh (TV film)
1971 Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
Lásky Emanuela Přibyla (TV film)
1970 Návštěvní den č. 6 (divadelní záznam)
Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu (divadelní záznam)

TV pořady

2014 Nikdo není perfektní (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1989 Chalupa na horách Kavčích (TV pořad)
1985 Videostop (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
1982 Ve znamení kotvy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace