Reklama

Reklama

Zuzana Volavá

Zuzana Volavá

nar. 10.02.1987 (37 let)
Znojmo, Československo

Biografie

Sympatická, 169cm vysoká, modrooká herečka Zuzana Volavá se narodila ve Znojmě 10.02.1987. Dělá čest svému měsíčnímu znamení - vodnáři. Tato originální bytost musí pořád něco dělat a tvořit a právě pro její jedinečnost, asociační pohotový humor a příjemné vyzařování ji přijali na DAMU - činoherní herectví (2008-2012).

Filmovou kariéru odstartovala snímkem RAFŤÁCI. Mohli jsme ji vidět i v seriálech M. Landové pro BESIP, kde ztvárnila roli problematické Diany, v seriálu ZE ZÁVISLOSTI DO NEZÁVISLOSTI - A.Lederer, studentku medicíny - Danu. v muzikálu KVASKA jako roztomilé trdlo - Hanka Pytlunová. V televizní pohádce Karla Janáka nešikovnou rusalku Martu Křehulovou. Mihla ve snímku SAXANA, VELETRH STRAŠIDEL V.Vorlíčka, jako víla Míla či v MÁJI jako vesničanka - režie: F.A.'Brabec. V minulosti byla hlasatelkou a redaktorkou rádia Čas (Zlín).

V současné době hraje v divadle DISK v absolvetnských představeních LES, MÉDEA, HOSTÉ nebo ČARODĚJNICE Z EDMONTONU. Věnuje se dabingu, zpívá a produkuje hudební projekt PO TEE (spolužáci,studenti DAMU,školní kapela). Jako asistentka produkce podporuje Cirk La Putyka. Vidět ji také můžete ve videoklipu pro Top dream company, "Keep your hands of my girl" v režii J.Chramosty.

Zajímavosti - vyučuje snowboarding, zpívá, rozhodně neodmítne pozvání na squash.

ČSFD.cz

Herečka

Filmy
2007

Škola ve mlejně (TV film)

2006

Rafťáci

Seriály
2015

Policie Modrava

 

Případ kocoura Mikeše (S01E10)

 

Všechny moje lásky

 

Láska z vejšky (E06)

2013

Nevinné lži

 

Druhý dech (S01E03)

 

Škoda lásky

 

Mokré tričko (S01E05)

2011

Vyprávěj

 

Dovolená (S03E02)

Ovládací panel

Reklama

Reklama