foto

Libor Bouček

  • nar. 2.12.1980 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátor, dabér a herec Libor Bouček se narodil 2. prosince 1980 v Praze.

V letech 1995 až 1999 studoval na Akademickém gymnáziu v Praze. V letech 2000 až 2004 studoval katedru produkce na pražské DAMU. V červenci 2006 se oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou. Ale po deseti měsících manželství se rozvedli. V roce 2010 se oženil s právničkou Janou Hlaváčkovou, která je sestrou tenistky Andrey Hlaváčkové. V červnu 2013 bylo i toto manželství rozvedeno.

V současnosti je moderátorem rádia Frekvence 1. V minulosti moderoval pořad na rádiu Evropa 2. Také moderoval hudební pořad T-MUSIC, seznamovací reality show BALÍRNA, reality show VYVOLENÍ, ČESKOSLOVENSKOU SUPERSTAR v roce 2011. Zahrál si sám sebe ve filmu RAFŤÁCI, pak hrál ještě ve filmech PANIC JE NANIC a POHÁDKOVÉ POČASÍ.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2008 Pohádkové počasí (TV film)
2006 Rafťáci
2005 Panic je nanic

TV pořady

2016 Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
Česká MISS 2016 (TV pořad)
Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
25. Ceny Anděl (TV pořad)
2015 Česká MISS 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2015 (TV pořad)
Fotbalista roku 2014 (TV pořad)
Hasička a Hasič roku 2015 (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Neuvěřitelný týden (TV pořad)
Slavnostní zahájení halového ME v atletice 2015 (TV pořad)
2014 ČESKÁ MISS 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
Překvápko! (TV pořad)
2013 Česká Miss 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
20 let Gambrinus ligy (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Sazka Fotbalista roku 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
Nevera po slovensky (TV pořad)
Pečeme s láskou (TV pořad)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Backstage (TV pořad)
Česká miss (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Taneční skupina roku 2009 (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
Vylomeniny (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
2004 Balírna (TV pořad)
T-music (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
2015 Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace