foto

Magdalena Pivoňková

  • nar. 1953
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Staronové rodiny (S03E10)
Výbuch (S03E09)
Konec starých časů (S03E08)
Hra o jablka (S03E07)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Recept na život (S12E10)
Letní mazlíček (S12E09)
Pohádka na dobrou noc (S12E08)
Remíza po první třetině (S12E07)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno nebo nic (S11E34)
Krok za krokem (S11E33)
Dokážeme velké věci (S11E32)
Pohoda a klídek (S11E31)
Jde o život! (S11E26)
další epizody
2014 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ježíšek je génius (S10E34)
Vánoční Anděl (S10E33)
To já jsem ji zabil (S10E32)
Nezabouchnout zadní vrátka (S10E31)
Přesně podle plánu (S10E22)
další epizody
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Vesnice prolhaných (S01E28)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
Politika pro každého (S01E26)
Josefčin styl (S01E25)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Srdce (S09E30)
Rodina nade vše (S09E29)
Vyznání (S09E28)
Holka nebo kluk (S09E27)
Velká derniéra (S09E18)
další epizody
2012 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ještě není čas (S08E34)
Tady a teď (S08E33)
Staré účty (S08E32)
Nebožtík pes (S08E31)
Orkán Zuzana (S08E22)
další epizody
2011 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chci mít jasno (S07E28)
Všechno nebo nic (S07E27)
Aspoň neotěhotní (S07E26)
Nejsme na trhu (S07E25)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Kouzelný bolehoj (TV film)
1987 Když v ráji pršelo

Herecká filmografie

2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
1991 Slunce, seno, erotika

TV pořady

1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace