foto

Alexander Šurkala

  • nar. 23.9.1971 (45 let)
    Prešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2016 Polednice
2015 Ztraceni v Mnichově
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Bez doteku
Přijde letos Ježíšek?
2011 Terapie (TV seriál)
2010 Habermannův mlýn
2008 Karamazovi
2007 Muzika
2006 Indián a sestřička
Malá pokušení (TV film)
2004 O dve slabiky pozadu
1999 Možnosti (studentský film)
1998 Timeless
1996 Šeptej
1995 Baleritron (studentský film)
Malostranské humoresky
1994 Dětské hry (studentský film)
Douwe Egberts (studentský film)
1993 Monidlo (studentský film)

Dokumentární

2015 Tetřeví bednáři
2011 Inventura Febia: Pop-idoly doby (TV film)
1994 Musica Antiqua (TV film)
Od A k A a zase zpět (TV film)
1993 Old Vick (studentský film)
1991 Něco z Carmen (studentský film)

TV pořady

2011 Inventura Febia (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace