foto

Eva Nosálková-Leinweberová

  • nar. 27.2.1973 (43 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

2016 8 hlav šílenství
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
2014 Neviditelní (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2012 Prokletí Máje
2011 Muži v naději
2010 Zázraky života (TV seriál)
Ženy v pokušení
2009 Hodinu nevíš...
2008 Comeback (TV seriál)
Mr. Johnson
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 ROMing
2006 Letiště (TV seriál)
Puritptýz (studentský film)
Radio Kebrle (studentský film)
Účastníci zájezdu
Vratné lahve
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
2001 Lodičky (studentský film)
O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)

Dokumentární

2011 Janinka (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace