foto

Lumír Olšovský

  • nar. 3.7.1973 (43 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.
2010 Cesty domů (TV seriál)
Telefonát
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Účastníci zájezdu
2005 Kameňák 3
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Kruh
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Kašpárkovy rolničky (TV film)
1998 Krupice (TV film)
O pyšném panovníkovi (TV film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1989 Obyčajný špás

Dokumentární

2013 Tajemství lásek slavných (TV film)
2010 13. komnata Hany Talpové (TV film)

TV pořady

2016 Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
2015 Prima hodinka (TV pořad)
2013 Barrandovský čumáček (TV pořad)
Co je doma, to se počítá (TV pořad)
Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Vtip za stovku! (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Scénky na scénu (TV pořad)
2004 Edův pohádkový balík (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
2001 Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace