foto

Dita Zábranská

  • nar. 27.12.1984 (32 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Policie Modrava (TV film)
2010 PIKO
2009 Proměny
2006 Grandhotel
2003 Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
Přístav (TV seriál)
Díky, Terezo (S01E20)
Grandhotel Přístav (S01E19)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Pohřbený rozvod (E01)
Všechny moje lásky (TV seriál)
První rande (E11)
Památný strom (E10)
Wellness víkend (E09)
další epizody (10)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)

TV pořady

2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace