foto

Agáta Prachařová

  • nar. 28.4.1985 (31 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Nesnáším slovo rebelka. Ale nikdy jsem nebyla hodná holka. Ve druhé třídě mě chtěli dát do zvláštní školy, jak jsem byla živá. Vyhodili mě z několika středních škol. Zlobím furt stejně, jen vím, že jsou i jiné věci než řádění na večírcích."

Nekonečný nábojový pás označený nálepkou "česká Paris Hilton" založila naše bulvární artilerie poprvé v roce 2005, kdy Agáta obhájila titul 2. vicemiss České republiky a následně nás prezentovala na Miss Intercontinental v Číně. Jen málokdo si asi tenkrát nespojoval její umístění s všeobecně dobře známým faktem, že šlo o dceru Veroniky Žilkové. Už brzy jsme se ale všichni měli přesvědčit o tom, že tahle misska je opravdu něco extra.

Vzdor zažité praxi se Agáta nezařadila mezi desítky missek, jejichž jméno zapomínáte už během televizního přenosu a které spolu vytváří na večírcích útrpná sousoší v rohu a zprávy o nich jsou nudnější než komponované večery na ČT2. Namísto toho se vrhla do víru mejdanů vyzbrojená skorosuperstárem Sámerem Issou a bulvár pravidelně zásobila šťavnatým materiálem. "Přišlo mi super být každý den v novinách a mít tam co nejdrsnější fotku."

Dnes tvrdí, že šlo jen o první měsíce po Miss a že už je jinde. S Issou se definitivně jednou provždy rozešla (a pak pro jistotu ještě několikrát) a na večírky prý nyní chodí hlavně pracovně, protože moderuje různé akce. Jenže znáte bulvár - ten dokáže nafouknout i něco tak nevinného jako bylo její focení pro květnové číslo Playboye, který měl údajně použít jí neschválené fotografie, za něž pak musela zaplatit pokutu agentuře pořádající Miss.

Kromě modelingu, kterému se věnuje od třinácti, to Agáta po vzoru a často i po boku své matky zkouší také jako herečka na divadle (představení Kachna na pomerančích), v televizi (povídkový cyklus TRAPASY) a ve filmu. Na konkursu do RAFŤÁKů sice nepochodila, ale aktuálně vjíždí do kin road movie CRASH ROAD (2007), v níž hraje hlavní roli "puberťačky, která hledá dobré lidi" (takže logicky první věc co udělá je, že vypadne z Prahy).

Kritika film rozcupovala, ale to by Agátu nemělo od úmyslu přihlásit se na herectví na DAMU odradit. Jak napsala Barbora Šťastná v Premiere: „Ten film by byl úplně stejně příšerný, i kdyby hrdinku hrála kterákoli držitelka Českého lva.“ Dále Agáta plánuje zúročit v praxi své dosavadní studium fotografie, ve kterém po střední umělecké škole pokračuje dálkově na Slezské Univerzitě v Opavě a jednou mít vlastní modelingovou agenturu.

Josef "choze" Blažek

Herecká filmografie

2012 Obchoďák (TV seriál)
Školní výlet
Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Crash Road
Trapasy (TV seriál)
2005 Bazén (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1996 Zapomenuté světlo
1988 Druhý dech (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tělo plné štěstí (studentský film)
2013 Tajemství lásek slavných (TV film)
2012 neohroŽENY (TV seriál)
2010 Tajemství dětí slavných rodičů (TV film)

TV pořady

2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
Hádej můj věk (TV pořad)
Pečeme podle hvězd (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
2015 Moja mama varí lepšie ako tvoja (TV pořad)
Ruda Lejt Najt (TV pořad)
2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
Překvápko! (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
2010 Čápi s mákem (TV pořad)
Dostaň Agátu (TV pořad)
Nikdo není dokonalý speciál (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Tajemství bulváru (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Ano, šéfe! (TV pořad)
2008 Agáta a V.I.P.ky pipky (TV pořad)
Burianův den žen s Agátou Hanychovou (TV pořad)
Fenomén (TV pořad)
Intimní zpověď (TV pořad)
Neviňátka (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Svatby paní Veroniky (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
5. element (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Rytmus: Zlatokopky (hudební videoklip)
2007 Mene Tekel (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace