foto

Radomil Uhlíř

  • nar. 10.4.1957 (59 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Vejška
2012 Cesta do lesa
2010 Škola princů (TV film)
2009 Alles Gute
Ulovit miliardáře
2008 Absurdistán
Kouzelný most (studentský film)
2007 ...a bude hůř
Gympl
Hodina klavíru (TV film)
O život
2006 Ro(c)k podvraťáků
2005 Hostel
Skřítek
U-Bahn (studentský film)
2003 Čert ví proč
Mazaný Filip
Pupendo
2001 Chodec (studentský film)
2000 Cesta z města
1999 Lethal Target
Sourire du clown, Le
1996 Kamenný most
1994 Díky za každé nové ráno
1991 Penziónek (TV film)
1990 Kouř
1988 Pražská 5
1983 Je dobrá, slaďoučká (studentský film)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace