foto

Tereza Kostková

  • nar. 14.6.1976 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tereza Kostková se narodila 14. června 1976 v Praze do herecké rodiny. Jejím otcem je Petr Kostka a matka Carmen Mayerová. Vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou v Michli, obor herečka/moderátorka.

Na divadelních prknech bylo a je možné ji vidět v Městském divadle v Liberci, Západočeském divadle Cheb, Divadle pod Palmovkou, kde dnes už jen hostuje, a také v pražské Viole.

V televizi se objevila v seriálu POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ, BAZÉN, PROČ BYCHOM SE NETOPILI, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ a ve filmech 10 ZPŮSOBŮ LÁSKY A RODINKA. Moderovala také řadu TV pořadů jako CLEVER, SNÍDANĚ S NOVOU, GALAVEČER TÝTÝ, HVĚZDA MÉHO SRDCE, STARDANCE a DUETY.

Je vdaná za režiséra Petra Kracika, v roce 2007 se jim narodil syn Antonín.

Vladimír "Coldrex" Minařík

Herecká filmografie

2016 Bezva ženská na krku
Strašidla
2015 Divnolidi (studentský film)
2014 Vinaři (TV seriál)
2012 Líbáš jako ďábel
Obchoďák (TV seriál)
2011 Rodinka (TV seriál)
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Rodinka
Zatímco jsi psal (studentský film)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
10 způsobů lásky (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)
Trapasy (TV seriál)
2006 Všechno nejlepší!
2005 Bazén (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt I (S02E08)
Táta (S02E07)
1999 Cesta bez průvodce (studentský film)
1997 Rodinné šperky (TV film)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pojďte dál (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
Tajemství celebrit (TV film)
2008 Po stopách hvězd (TV seriál)

TV pořady

2016 Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
2015 Fotbalista roku 2014 (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Překvápko! (TV pořad)
Srdce pro děti 2014 (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2013 (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Vladimír Menšík: Humor je vážná věc (TV pořad)
2013 Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Televizní legendy (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 Grandfestival smíchu (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Tajemství rodu (TV pořad)
TýTý 2011 (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2011 Pokondr live (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Hvězda mého srdce (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
TýTý 2007 (TV pořad)
2007 Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
Maxi Clever (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Jednou v roce na Vánoce (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Babeta (TV pořad)
Banánové rybičky (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace