foto

Tereza Kostková

  • nar. 14.6.1976 (40 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bezva ženská na krku
Strašidla
2015 Divnolidi (studentský film)
2012 Líbáš jako ďábel
2011 Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Rodinka
Zatímco jsi psal (studentský film)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Všechno nejlepší!
1999 Cesta bez průvodce (studentský film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (115)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace