foto

Patrick Crowley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Benga v záloze
2004 Bournův mýtus

TV seriály

2010 Havaj 5-0 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Man on the Move: Jason Bourne
1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace